POLITYKA PRYWATNOŚCI

Administratorem twoich danych osobowych podanych za formularza jest firma Wektor Wiedzy Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Lawendowa 1, 35-605 Rzeszów.

Podanie twoich danych w celach marketingowych Wektor Wiedzy Sp. z o.o. jest dobrowolne. Zawsze możesz wycofać swoją zgodę w całości lub części.

Przysługuje ci prawo dostępu do twoich danych osobowych, ich poprawiania oraz żądania zaprzestania ich przetwarzania z wyjątkiem tych, które są niezbędne do realizacji zleceń lub umowy. Twoje dane nie będą przekazywane innym podmiotom. Twoje dane nie będą wykorzystywane na inne cele niż wskazałeś.

ZGODA MARKETINGOWA

Wyrażam zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych w celach informacyjnych i marketingowych (w tym w celu wysyłki newslettera) przez Wektor Wiedzy Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Lawendowa 1, 35-605 Rzeszów oraz jej partnerów zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r. (Dz.U. z 2018 r. poz. 1000). Jednocześnie oświadczam, że dane (w tym dane osobowe) podaję dobrowolnie. Oświadczam, że znam prawo do wglądu, zmiany i żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych. Dane podaję dobrowolnie.

Wyrażam zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych w celach informacyjnych i marketingowych (w tym w celu wysyłki newslettera) przez firmę Wektor Wiedzy Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Lawendowa 1, 35-605 Rzeszów oraz jej partnerów zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r. (Dz.U. z 2018 r. poz. 1000). Jednocześnie oświadczam, że dane (w tym dane osobowe) podaję dobrowolnie. Oświadczam, że znam prawo do wglądu, zmiany i żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych. Dane podaję dobrowolnie.